Nosaltres

Una vegada hi havia en Fefe....

fefeicompanyia cantant

Fefe

Músic, animador

Vaig començar de ben petit en el món del lleure, primer a l’esplai de Palamós, llavors en un grup d’escoltes i acabant un altre cop en el món de l’esplai. Com a monitor sempre vaig anar amb la guitarra a les mans engrescant les vetllades.

L’any 1996 comença la meva etapa com animador infantil. Poc a poc vaig anar creant els meus espectacles. Primer “festa a la plaça” llavors el gran projecte del “farcell de jocs tradicionals”, més tard “la maleta que sona” i recentment “la xeringada d’aigua”. Amb tot això he anat passant els anys i encara avui i a més ganes que mai no he perdut les ganes de cantar, ballar i jugar.

Companyia

El grup “Fefe i companyia” va nèixer l’any 1996, primer amb el nom de “Fefe-Momo i companyia”. Al cap de dos anys passava al nom actual.

De un bon principi teníem clar que les nostres cançons i jocs eren una eina per compartir la nostra alegria i divulgar la cultura i tradicions del nostre país.

Hem portat els nostres espectacles per tot Catalunya, Andorra i el País Valencià: Hem actuat en festes majors, escoles, fires…

Durant aquests anys hem gravat dos CD, Que soni ben fort i Festa a la plaça

WhatsApp WhatsApp us
× Whatsapp